Capoeira lessen voor Kinderen

Monique van der Weijden (GOmotions)

Monique van der Weijden (1961) is psychosyntheticus, facilitator in systemisch werk, coach en trainer in o.a. Nederland, Zweden, Israël en Afrika. Ze heeft haar eigen praktijk GOmotions.

Juist omdat ze zelf heeft ervaren hoe het is om een burn-out en depressie te doorlopen, weet ze hoe zwaar het is om dit donkere pad alleen te bewandelen. Met haar debuutroman Wild hart hoopt ze inzicht, troost en inspiratie te bieden voor eenieder die op zoek is naar eigenwaarde, vrijheid, zin en betekenis.

Hoe kan ik mensen helpen met wat ik doe, als ik nooit zelf in ‘het donker’ heb gelopen? Hoe kan ik dan werkelijk een gids zijn om iemand goed en fijn te begeleiden naar een ‘lichte’ situatie? Mijn werk is immers zo persoonlijk en vereist diepgang, kennis en wijsheid.

Ik kan dat juist omdat ik zelf heb ervaren hoe het is en hoe het voelt om in een depressie en burn-out te zitten. Ik ken vanuit mijn eigen ervaring het langdurig ‘niet-lekker-in-je-vel-zitten’. Maar vooral ook omdat ik zelf het proces heb doorlopen om daar uit te komen.

Op dat moment kon ik de situatie onmogelijk als een zegening zien, maar dat was het achteraf gezien absoluut. Wanneer je het gebruikt als teken aan de wand, dat jou wakker maakt om je geblokkeerde emoties te onderzoeken en te doorleven, dan kun je je angsten en blokkerende gedachten los laten. En kom je uiteindelijk dichter bij je verlangens. Het stelt jou, en stelde mij, in staat om weer gelukkig te zijn en je leven te veranderen zoals jij dat werkelijk wil. Omdat ik heb ervaren hoe zwaar het was om dat helemaal alleen te doen ben ik met GOmotions actief. Zodat ik anderen kan helpen met dat proces, zodat ze het pad in het donker niet alleen hoeven te lopen.

Contact me gerust, ik ben er om je hierbij te helpen als je dat wil.

Monique van der Weijden

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
zo 29 september 2019
13:00-17:00


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling