Cursus Ontspanningsmassage

Tijn Touber (Tijn Touber Producties)

Tijn Touber is schrijver, muzikant, inspirator. Hij is oprichter van Lois Lane. Hun debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks. Tijn schreef de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en geeft trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zes boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werk is Spoedcursus Verlichting. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met duizend huiskamers, Schoolverlichting en Bedrijfsverlichting. Samen met zijn partner Binkie geeft hij meditatie-concerten en stilte-retraites.

Tijn's nieuwste roman Time Bender is het uitgangspunt voor een unieke show "de Time Bender Experience" die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.
Prikkelende beelden, opzienbarende onthullingen, nieuwe inzichten en prachtige songs. Zo ongeveer is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie Touber nemen je in anderhalf tot twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis en de uitdagingen van de huidige tijd.
Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen die van belang zijn om in tune te komen met de tijdgeest.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza met Monique Sajet Vrienden van Djoj
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
AAU Single avonden Floating By Djoj Biodanza jaargroep met Brenda Vrienden van Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Touch of Divinity, Tantradagen Cursus Ontspanningsmassage Biodanza Festival 2 januari 2021 Wheel of Consent Biodanza met Monique Sajet


Touch of Divinity, Tantradagen