Floating By Djoj

Lineke Mourits (Balance your World)

WIE IS LINEKE?
Veelzijdig, Liefdevol, Eigenwijs, Speels, Vrolijk, Onderzoekend, Spontaan, Stoer, Puur, Vurig, Creatief, Invoelend, Ontwapenend, Passievol, Ongecompliceerd, Diepgaand, Bevlogen, Ontspannen - zijn volgens mijn vrienden woorden die mij typeren.

Met veel plezier deel ik mijn persoonlijke ontwikkeling en alles wat ik daarbij leer en tegenkom met anderen. Door mijn eigen licht te laten schijnen in deze wereld ben ik een voorbeeld en inspiratie voor de mensen die op mijn pad komen. Mijn naam is Lineke Mourits, sinds 2004 zelfstandig ondernemer bij Balance your World.

Vanuit een holistische visie helpt ik mensen hun kracht en vitaliteit te leven. Ik ben een natuurtalent in het begeleiden van groepen en individuen. We leven allemaal onze eigen unieke waarheid. Authentiek, puur, zuiver en sterk. Ik schep ruimte voor anderen om hun eigen unieke waarheid te uiten. Speel je mee?

ACCESS BARS
Ik ben gecertificeerd Bars Facilitator en geef regelmatig de Bars Class en andere cursussen van Access Consciousness. Ook kun je bij mij terecht voor individuele sessies.

Het faciliteren van de Bars Class is elke keer weer een nieuw en prachtig avontuur. De deelnemers die naar mijn lessen komen, vertrekken aan het eind van de dag meestal veel lichter en met een grote glimlach op hun gezicht. Hetzelfde geldt voor de individuele sessies die ik geef: een klant omschreef het als een heerlijke reis - vliegen zonder bagage of jetlag.

Tijdens een behandeling Access Bars gaat de energie door je hele lichaam weer stromen en ruim je allerlei oude 'rommel' op. De informatie die geactiveerd wordt is diepgaand en samenhangend. Het geeft inzicht en werkt niet alleen op het mentale. Door de energie wordt juist de emotionele laag geraakt. Het is vergelijkbaar met het opruimen en herformatteren van je harde schijf zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. En omdat de Bars je in beweging brengt, werkt dit langere tijd door.

De Bars behandeling heeft al vele mensen wereldwijd geholpen blijer en vrijer in het leven te staan. Het werkt bij kinderen en volwassenen en kan bijvoorbeeld bijdragen aan: mentale helderheid - motivatie - gevoelens van vreugde en geluk - ontspanning - verbeterde slaap - vermindering van angst en depressieve symptomen - verhoogde creativiteit - het vermogen om met stress en het gevoel overweldigd te worden om te gaan - verbetering van het concentratievermogen. En wat is er nog meer mogelijk?

De Bars is anders dan enig andere methode die ik ken. Ik kan je niet uitleggen hoe het voelt of wat het voor jou kan betekenen, het beste is om het zelf te ervaren. De ACCESS BARS CLASS geef ik elke 3e zondag van de maand bij Centrum DJOJ. Andere curssusen en individuele sessies geef ik bij Balance your World in PIJNACKER. En voor andere locaties en mogelijkheden verwijs ik naar mijn website.

VRIJ & BLIJ
Het programma Vrij en Blij is een combinatie van alle kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan. Het zijn 5 avonden waarin ik werk met tools en technieken om je leven te veranderen. Elke avond bestaat uit een mooie mix van dans, lichaamswerk, ademtechnieken, access tools, meditatie en ruimte om jouw vragen te stellen. Alles thuis toepasbaar.

HOLISTIC JOURNEY : Wat wil jij in je leven veranderen?
Naast het programma Vrij en Blij, en de cursussen van Access Consciousness kun je bij bij terecht voor individuele sessies. Mijn praktijk Balance your World is gevestigd in Pijnacker. Je kunt een losse behandeling boeken voor de Bars en Bodywork. In een serie van 5 behandelingen help ik je bij het opruimen van alles wat je niet langer dient, en maken we ruimte voor nieuwe keuzes in je leven.

Kijk op de Website van Balance your World voor meer informatie of volg de Facebook pagina voor actuele activiteiten. Klik op de links in de rechterkolom hiernaast.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
Locatie
di 10 nov 2020
19:15-21:30
 
4- LUCHT - 5 avonden en losse les mag ook
Hillegersberg, Rotterdam
vr 13 nov 2020
09:30-17:30
 
Bars Class met Lineke
Hillegersberg, Rotterdam
za 14 nov 2020
19:30-22:00
 
Anders Avondje Uit!
Hillegersberg, Rotterdam
zo 15 nov 2020
09:30-17:00
 
Bars Class met Lineke
Hillegersberg, Rotterdam
di 24 nov 2020
19:15-21:30
 
5- RUIMTE - 5 avonden en losse les mag ook
Hillegersberg, Rotterdam
zo 29 nov 2020
10:00-17:00
 
Bevrijd jezelf van Trauma
Hillegersberg, Rotterdam
zo 20 dec 2020
09:30-17:00
 
Bars Class met Lineke
Hillegersberg, Rotterdam


Wheel of Consent