Ecstatic Dance (orginal)

Gideon Hertog & Dirk Koops (Hertog trainingen)

Veel mannen zijn tegenwoordig 'lonely cowboys'. Als ze al persoonlijke dingen bespreken, doen ze dat vaak alleen met vrouwen. Mannendingen leer je allereerst van mannen. Andere mannen ontmoeten en ervaringen delen kan je helpen om in contact te komen met jezelf en je hart. HEART OF MAN is onze maandelijkse avond voor mannen die:
- Bereid zijn om zich kwetsbaar op te stellen
- De behoefte voelen om hun mannenkracht dieper te leren kennen
- hun persoonlijke verhaal willen delen

Met de HEART of MAN avonden staan wij in de traditie van mannen die rond het vuur delen wat er in hun hart leeft; een traditie die zo oud als de mensheid is.

HEART of MAN avonden is: Een kring van mannen die broederschap zoeken en die - tegen hun angst in misschien - bereid zijn om zich bloot te geven. Omdat hier de bevrijding en de kracht ligt, de ontspanning en vitaliteit, de aantrekkingskracht.

Door het delen van onze trots, verlangen, kracht, onzekerheid - in woord, beweging, rituelen en stilte - vindt heling plaats waar heling nodig is.

DE TRAINERS:
Dirk Koops en Gideon Hertog zijn ervaren trainers en coaches die naast hun werk als trainer en coach in onderwijs en bedrijfsleven al lange tijd actief zijn in het mannenwerk.
Zij zijn geïnspireerd geraakt door het werk van Ton van der Kroon, die sinds decennia een inspirerend pionier is in het mannenwerk in de Benelux, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

De HEART of MAN avonden worden i.s.m. Centrum Djoj in Rotterdam aangeboden!

Wat je seksuele geaardheid, voorkeur, verandering enz. ook is, dit is een avond voor de man in de breedste zin van het woord.
Wees welkom!

Activiteiten


HEART of MEN mannengroep

Datum
Tijd
Activiteit
Locatie
do 24 sep 2020
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
do 15 okt 2020
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
do 5 nov 2020
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
do 26 nov 2020
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
do 10 dec 2020
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
do 7 jan 2021
19:30-22:30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza jaargroep met Brenda Heart of  Men Mannengroep
Over de trainer
Gideon Hertog & Dirk Koops
Hertog trainingen


Telefoon:06-52253534 Gideon
Mobiel:06-41325777 Dirk
www.hertogtrainingen.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Biodanza Festival 2 januari 2021 Biodanza met Monique Sajet Meet up AAU Single avonden Zomerprogramma Oud & Nieuw Celebration Heart of  Men Mannengroep Kerstbiodanza Zomerprogramma de Quist Ecstatic summer Djoj Tantrisch Genieten Zomereditie Sensual tantric lifestyle Biodanza jaargroep met Brenda Schilder Workshops Bewust Ondernemers Netwerk Café Alles is liefde One Tribe Biodanza Zomeravonden Vijf Ritmes - Pure Dance Anders Avondje Uit Open dag Touch of Divinity, Tantradagen Cursus Ontspanningsmassage Wheel of Consent Floating By Djoj Vrienden van Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht


Zomerprogramma de Quist