Cursus Ontspanningsmassage

Centrum voor persoonlijke groei ontwikkeling & bewustzijn (Centrum Djoj)

Persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, groei en bewustzijn alsmede spiritualiteit nemen een steeds grotere plaats in ons leven in.

Centrum Djoj verbindt de werelden van onderwijs en ontspanning met elkaar.Zij organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen met (inter)nationale coaches, therapeuten, trainers, auteurs en musici. Zij doet dit om jou te stimuleren en te inspireren en om je te laten ontdekken wat jouw inspiratiebronnen zijn die deze verbinding tot stand brengen.

Centrum Djoj bouwt daarmee voortdurend aan een groot (internationaal) opererend netwerk, waardoor wij in staat zijn (internationale) auteurs in Nederland en Europa en ver daarbuiten aan te spreken om lezingen en workshops samen met ons te organiseren.

Daarnaast organiseert Djoj (in opdracht) congressen, beurzen en omvangrijke bedrijfsseminars alsmede (management)evenementen op het raakvlak van business en spiritualiteit.

Ook jouw evenement maken wij graag tot een daverend sucses. Hebben wij je geïnspireerd, dan horen wij graag van je wat wij voor je kunnen betekenen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
zo 9 februari 2020
 

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Playful Abundance Tantra workshop
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stemexpressie met Marius Fascia: anders dan anders Open Dagen op 31 augustus & 1 september Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Kidsstatic Pure Dance | De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Ecstatic Summer Djoj Non-dualiteit Cursus Ontspanningsmassage Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Boeddha Festival 9 febr Moeiteloos Succes Playful Abundance Tantra workshop One Tribe Biodanza zomeravonden Single Avonden - Slow Dating


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag