De ontdekking van het ware zelf

Nina Elshof (Feng Shui Academie)

Nina Elshof (1961, Brummen) is afgestudeerd als binnenhuisadviseur en Feng Shui consultant. In 1995 heeft zij haar eigen bedrijf Nina Elshof Feng Shui opgericht en is sindsdien werkzaam als Feng Shui Professional. Nina is getrouwd, heeft drie kinderen en vier kleinkinderen.

Nina heeft in haar werkzame leven vele aspecten van het wonen onderzocht. Zo was zij als beleidsmedewerker werkzaam bij een biologisch bouwbedrijf. Daarnaast begeleidde zij zogenaamde Ervaringstochten naar o.a. Engeland en deed zij onderzoek naar de geomantische ontstaansgeschiedenis van Den Haag. De geomantische invloed van de omgeving, die je kunt omschrijven als de invloed van de aarde met al haar verschillende vormen en energiestromen, op het wonen heeft altijd haar speciale aandacht gehad.

Inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd in het geven van zeer persoonlijke en krachtige woonadviezen. Zij maakt daarbij gebruik van Feng Shui, Nine Star Ki (Chinese astrologie), haar praktische achtergrond als binnenhuisadviseur en haar inmiddels jarenlange ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen in gebouwen, vaak in samenwerking met architecten.

Opleiding
Vanuit haar kennis en bijna twintig jaar ervaring heeft Nina de erkende beroepsopleiding tot Feng Shui Professional ontwikkeld. Deze 1-jarige opleiding geeft niet alleen inzicht in de diep filosofische kennis van de Feng Shui, maar geeft ook heel praktische hedendaagse handvatten om met Feng Shui te werken en deze methode op een voor ons Westerlingen begrijpelijke wijze toe te passen.

In de Feng Shui opleiding en de losse modules die zij aanbied, maakt ze mensen -aan de hand van hun woning- bewust van zichzelf. Over Feng Shui zegt ze: "Een huis is niet alleen je derde huid, maar ook de ultieme plek die je stimuleert om te worden en te zijn die je bent. De invloed die je woning en zijn specifieke plattegrond op je heeft is enorm; zoals je huis is, zo ben jij ook! Dus...zou je iets aan je huis, aan jezelf willen veranderen? Zou je je mogelijkheden willen vergroten? Door middel van Feng Shui kun je antwoord krijgen op deze vragen."

Werk
Van haar hand zijn de boekjes ‘Spiritualiteit werkt in je huis - praktische tips voor een weldadige woonomgeving’ en ‘Spiritualiteit werkt bij het opruimen - praktische tips om je huis en leven op orde te krijgen’. Beide boeken verschenen bij uitgeverij Ten Have. Daarnaast was Nina als gast aanwezig in diverse tv programma’s, verzorgt ze lezingen, internationale webinars en organiseert ze Feng Shui reizen naar haar geliefde Engeland.

In 2015 verscheen haar derde boek 'Huis & Ziel - de spirit van het opruimen' bij uitgeverij AnkhHermes.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
za 22 september 2018
11:00-17:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Improvisatietheather
Over de trainer
Nina Elshof
Feng Shui Academie


Telefoon:0575 - 848 777
www.FengShuiAcademie.com
taoffice@fengshuiacademie.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Pure Dance Eva Stargate workshops Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Adem & Spieren in Balans Je ruimte innemen, improvisatietheather Faciafit Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Basiscursus Ontspanningsmassage Tantra, bewust in contact Intuïtie & Persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheather, Speel je vrij De ontdekking van het ware zelf Cursus Feng Shui Sjamanistisch Festival Reading en Healing Basis en verdieping Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Tantra festival 10 november Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating


Tantric Djoj 2018