Basiscursus Ontspanningsmassage

Belinda Keyzers (Belinda's Praktijk)

Hallo, ik ben Belinda Keyzers.

Ik heb de gave om dingen te zien en te voelen die niet iedereen ziet. Wat ik zie en voel kan ik aan anderen doorgeven. Heb daarmee het voorrecht om mensen te ondersteunen en te helpen die lichamelijk, emotionele en mentale problemen hebben. Maar ook te helpen bij het inzicht krijgen in een carrière, of het maken van keuzes. Bedrijven te helpen die voor keuzes staan, of die eens op een andere manier naar hun bedrijf en werknemers willen kijken.

Als klein kind merkte ik al dat ik anders was. Ik zag dingen die anderen niet zagen, voelde dingen aan. Het op die manier voelen en zien was en is voor mij vanzelfsprekend. Door de jaren heen heb ik geleerd dat dat niet voor iedereen zo is.

Na mijn middelbare school heb ik 2 HBO opleidingen afgerond op sociaal pedagogisch en medisch gebied. Heb daar ook in gewerkt. Kwam er in de loop van tijd achter dat het benutten van mijn natuurlijke talenten me veel meer voldoening en energie gaf, en bovenal, dat ik er heel veel mensen mee kan helpen.

Naar aanleiding daar van ben ik mijn eigen praktijk gestart. Geef daar consulten, workshops en trainingen. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ik ben er namelijk van overtuigd, en zie dat bevestigd in elke workshop en training, dat iedereen het talent heeft om op een andere manier waar te nemen. Te voelen, te duiden en daar op te vertrouwen.

Met name het leren vertrouwen op je waarnemingen is heel belangrijk. We hebben allemaal de ervaring dat je ergens een gevoel bij hebt, waar je de vinger niet op kan leggen, en later blijkt dat je ‘gevoel’ klopt.

In mijn praktijk komen steeds meer mensen die zelf of met hun bedrijf op een keuzemoment staan. Of die een bepaalde situatie willen laten beoordelen. Ik doe dat met veel plezier. Het is mijn passie om mensen te leren hoe ze anders kunnen waarnemen en daarop kunnen vertrouwen. Daar is nog heel veel te winnen

Mijn workshops hebben als doel andere mensen hun talenten en interesses te laten ontdekken en ontwikkelen. En dat allemaal in een vrolijk, ontspannen, praktische maar vooral veilige omgeving.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten.

Lieve groeten Belinda

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
za 5 januari 2019
15.45-16.45
 
Introductie Anders Waarnemen op Open Dag Centrum Djoj
zo 6 januari 2019
15.45-16.45
 
Introductie Anders Waarnemen op Open Dag Centrum Djoj
zo 10 maart 2019
10:00-16:00
 
wo 13 maart 2019
10:00-16:00
 
Healing & Anders Waarnemen Verdieping
za 16 maart 2019
10:00-16:00
 
16-17/3 6-7/4 11-12/5 1-2/6 6-7/7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) De ontdekking van het ware zelf
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Improvisatietheater Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Genietavond, elke week op donderdag Stargate workshops Reading en Healing Basis en verdieping Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Biodanza Festival Single Avonden - Slow Dating Intuïtie & Persoonlijke kracht Boeddha Festival 3 febr Geweldloze Communicatie Festival Sprankeling voor jezelf en je kind Adem & Spieren in Balans Oud & Nieuw Celebration Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Beleef je Lijf Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Basiscursus Ontspanningsmassage Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Bewust in Contact Non-dualiteit Buitengewoon Djoj Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Leren los laten, Jan Bommerez


Fascia: anders dan anders