Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag

Belinda Keyzers (Belinda's Praktijk)

Hallo, ik ben Belinda Keyzers.

Ik heb de gave om dingen te zien en te voelen die niet iedereen ziet. Wat ik zie en voel kan ik aan anderen doorgeven. Heb daarmee het voorrecht om mensen te ondersteunen en te helpen die lichamelijk, emotionele en mentale problemen hebben. Maar ook te helpen bij het inzicht krijgen in een carrière, of het maken van keuzes. Bedrijven te helpen die voor keuzes staan, of die eens op een andere manier naar hun bedrijf en werknemers willen kijken.

Als klein kind merkte ik al dat ik anders was. Ik zag dingen die anderen niet zagen, voelde dingen aan. Het op die manier voelen en zien was en is voor mij vanzelfsprekend. Door de jaren heen heb ik geleerd dat dat niet voor iedereen zo is.

Na mijn middelbare school heb ik 2 HBO opleidingen afgerond op sociaal pedagogisch en medisch gebied. Heb daar ook in gewerkt. Kwam er in de loop van tijd achter dat het benutten van mijn natuurlijke talenten me veel meer voldoening en energie gaf, en bovenal, dat ik er heel veel mensen mee kan helpen.

Naar aanleiding daar van ben ik mijn eigen praktijk gestart. Geef daar consulten, workshops en trainingen. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ik ben er namelijk van overtuigd, en zie dat bevestigd in elke workshop en training, dat iedereen het talent heeft om op een andere manier waar te nemen. Te voelen, te duiden en daar op te vertrouwen.

Met name het leren vertrouwen op je waarnemingen is heel belangrijk. We hebben allemaal de ervaring dat je ergens een gevoel bij hebt, waar je de vinger niet op kan leggen, en later blijkt dat je ‘gevoel’ klopt.

In mijn praktijk komen steeds meer mensen die zelf of met hun bedrijf op een keuzemoment staan. Of die een bepaalde situatie willen laten beoordelen. Ik doe dat met veel plezier. Het is mijn passie om mensen te leren hoe ze anders kunnen waarnemen en daarop kunnen vertrouwen. Daar is nog heel veel te winnen

Mijn workshops hebben als doel andere mensen hun talenten en interesses te laten ontdekken en ontwikkelen. En dat allemaal in een vrolijk, ontspannen, praktische maar vooral veilige omgeving.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten.

Lieve groeten Belinda

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Kidsstatic Stoelyoga - Yoga voor iedereen
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
DansKlank dagen Stoelyoga - Masterclass Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag One Tribe Biodanza zomeravonden Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Biodanza met Monique Sajet Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Buitengewoon Djoj Stoelyoga - Yoga voor iedereen Non-dualiteit Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Kidsstatic Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Playful Abundance Tantra workshop Reis naar de rijkdom in jezelf Bewust Ondernemers Netwerk Café Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos Succes Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Ecstatic Summer Djoj Open Dagen op 31 augustus & 1 september Fascia: anders dan anders


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag