Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez

Saryo van Lakerveld (Terra Nova | De Vijf Ritmes)

Saryo van Lakerveld is in 1998 getraind door Gabriëlle Roth (USA) om les te geven in De Vijf Ritmes® dansmeditatie.

Zijn werk wordt gedragen door een rijke en diepe levenservaring en liefde voor het leven en de dans. Hij geeft les met hart en ziel en is erg geïnspireerd in de boodschap die hij, via de dans, uitdraagt.

Al heel vroeg in zijn leven was muziek een passie. De dans was een logisch gevolg van deze liefde. Na jaren werkzaam geweest te zijn als Cranio Sacraal therapeut, kwam hij erachter dat groepswerk meer bij hem paste. Dit tezamen maakt van hem een gepassioneerd dansdocent met een fantastische muziekkeuze.

Hij geeft les in het binnen en buitenland in de vorm van cursussen, weekenden, weken en intensives. Zijn deuren staan open om les te geven op plekken waar er vraag is en hij doet dit met veel liefde en plezier. Wil je meer informatie over mijn werk, kijk dan op mijn webiste.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
vr 31 augustus 2018
19:30-24:00
 
Locatie: Beachhouse ‘At The Beach’, Strandslag 8, Den Haag.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reis naar de rijkdom in jezelf Cursus Feng Shui
Over de trainer
Saryo van Lakerveld
Terra Nova | De Vijf Ritmes


Telefoon:015 2566286
Mobiel:06 48152072
www.terranova-dans.nl
terranova@devijfritmes.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Adem & Spieren in Balans Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Improvisatietheather, Speel je vrij Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Playful Abudance Sjamanistisch Festival Reading en Healing Basis en verdieping Tantra, bewust in contact Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantra festival 10 november Faciafit Pure Dance Eva Cursus Feng Shui De ontdekking van het ware zelf


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag