Ruimte- en zalenverhuur in Rotterdam voor vergadering, training, opleiding, activiteit, evenement, persoonlijke ontwikkeling, groei, bewustzijn, rust en balans.

Er worden door de gemeente werkzaamheden uitgevoerd aan de straten en wegen in de omgeving. Informatie over de actuele werkzaamheden(route) op Kleiweg en Straatweg, zie deze website!

Lees hier onze informatie over Coronavirus - Covid-19 en onze maatregelen tot 28 april!

Voor onze ondernemers: Schrijf hier in voor Corona nieuwsbrief

Lees hier de reeds verschenen Coronanieuwsbrieven!
1e editie volg deze link!
2e editie volg deze link!
3e editie volg deze link!
4e editie volgt vrijdag 10 april

Wil je je aanmelden voor het ontvangen van deze nieuwsbrief, volg deze link!

Met achttien multifunctionele (sessie)ruimtes faciliteren wij onze opdrachtgevers en hebben wij voor u  de juiste ruimte beschikbaar(geen feesten en partijen). Klik hier voor een video impressie van de ruimtes. Alle ruimtes zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Additioneel bieden wij de faciliteiten voor het huren van beamers, schermen, laptops en draadloos internet. In het restaurant worden dagelijks verse en verrassende gerechten geserveerd.

Het (dagelijkse) aanbod aan activiteiten en evenementen hebben we hier voor u in categorieën verdeeld. Onze uitgebreide en actuele agenda van deze maand kunt u hier online raadplegen.

Heb je ons al gevonden op Facebook, vrienden van Djoj.
Volg deze link om je aan te sluiten!

U kunt hier online een ruimtereservering aanvragen. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel ons op werkdagen voor een afspraak op 010-2850236 en vraag naar Peter Elshof of Lia Hartman. Hier kunt u ons vinden! Centrum Djoj is met zijn locaties voor (sessie)ruimte- en zaalverhuur gevestigd in Rotterdam, wijk Hillegersberg.

Wat komt er binnenkort?
Raadpleeg ook onze agenda voor alle activiteiten!Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

 

Agenda


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Genietavond, elke week op donderdag Wheel of Consent
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Floating By Djoj Cursus Ontspanningsmassage Touch of Divinity, Tantradagen Intuïtie & Persoonlijke kracht Biodanza met Monique Sajet Capoeira lessen voor Kinderen Vrienden van Djoj Moondance Bewust Ondernemers Netwerk Café Genietavond, elke week op donderdag Wheel of Consent Open dagen 29 & 30 augustus Anders Avondje Uit Stargate Workshops Vijf Ritmes - Pure Dance


Touch of Divinity, Tantradagen